Λίγα λόγια για μας

Η εταιρεία Emtech Works ειδικεύεται στην εγκατάσταση και επιδιόρθωση όλων το ειδών αντλιών: γεωτρήσεων, όμβριων υδάτων, λυμάτων και  επιφανείας, και στον σχεδιασμό και κατασκευή αυτόματων συστημάτων άρδευσης. 

 

Επιλαμβανόμαστε όλο το σύστημα ποτίσματος από την εύρεση νερού  μέχρι και  το πότισμα του κήπου σας. Επιλέγουμε ένα ένα τα κατάλληλα εξαρτήματα, αντλίες και υλικά για να σας προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

plumbers team

Όραμα και Αξίες

Η οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας με τους πελάτες μας, είναι αυτό που μας κρατά στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των καταναλωτών και μας δίνει ώθηση να εξελισσόμαστε.

Ακολουθούμε διαρκώς τις μεταβολές ενός ραγδαία αναπτυσσόμενου τεχνολογικού περιβάλλοντος, παρέχοντας πάντα τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές. 

Ο ιδρυτής 

Η Emtech Works ιδρύθηκε από τον πολύπειρο Κύπριο μηχανολόγο Αιμίλιο Χατζηθεοφάνους. Πρόκειται για έναν ιδιοκτήτη με μεγάλη εμπειρία στον τομέα των μηχανολογικών, ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Παρά την εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρείας, ο Αιμίλιος Χατζηθεοφάνους  φροντίζει να παραμένει πάντα πιστός στις αρχικές του αξίες, όπως ειλικρίνεια, αξιοπιστία  και σεβασμός στις ανθρώπινες ανάγκες. 

Προσωπικό  

Τo προσωπικό της εταιρείας, καθώς και οι συνεργάτες μας, είναι άριστα εκπαιδευμένοι και  καταρτισμένοι, κατέχουν όλες τις απαραίτητες άδειες και τις εξειδικευμένες γνώσεις, με στόχο πάντα την επίτευξη άριστων αποτελεσμάτων.

Συνδυάζοντας τεχνογνωσία και εμπειρία, μαζί με τους κατάλληλους ανθρώπους, στεκόμαστε δίπλα σε κάθε πελάτη που μας εμπιστεύεται από την πρώτη στιγμή της ανάληψης ενός έργου μέχρι και μετά την ολοκλήρωσή του.